Το καλάθι μου

Τρόποι επιστροφής

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας στο 210 8319435 από Δευτέρα εως και Παρασκευή 09.00 εως και 17.00 ή μέσω e-mail  info@tassosmitropoulos.com. Ανάλογα το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία έχετε τις κάτωθι επιλογές .

  •  Αν η παραγγελία βρίσκεται στα χέρια του μεταφορέα τότε θα χρεωθείτε αυτοδικαίως τα έξοδα αποστολής προς εσάς και επιστροφής προς την εταιρεία .
  •  Αν ο πελάτης έχει παραλάβει το προιόν και επιθυμεί να το επιστρέψει για λόγους που ανάγονται σε αποκλειστική του ευθύνη τότε αυτοδικαίως χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα επιστροφής πρός την εταιρεία, καθ’όσον και τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής αν η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν χωρίς κανένα απολύτως κόστος, εφ'όσον κάνετε αγορά κάποιου άλλου προιόντος μέσω e-shop ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και αυτοκόλλητα.

Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του προϊόντος (στο ίδιο έντυπο θα βρείτε ετικέτα με την διεύθυνση επιστροφής που μπορείτε να κολλήσετε επάνω στη συσκευασία). Μπορείτε εναλλακτικά να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε από εδώ.

Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση μόνο για είδη που είναι διαθέσιμα στο e-shop (Τα τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα επιβαρύνεται ο πελάτης).

 Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε email στο  eshop@tassosmitropoulos.com