Τρόποι αποστολής

Ελλάδα
Κόστος - Οι αποστολές εντός Ελλάδος ειναι ΔΩΡΕΑΝ άνω των 40 ευρώ , ανεξαρτήτως   όγκου και βάρους του δέματος και περιοχής παράδοσης.

Χρόνος αποστολής - Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες μέρες. (Aπομακρυσμένοι και δυσπρόσιτοι προορισμοί  2-5 εργάσιμες μέρες).

Μεταφορική εταιρεία - Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ courier σε οποιαδήποτε περιοχή εντός Ελλάδος. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της εταιρίας ΕΛΤΑ courier , έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Μπορούμε επίσης εάν μας το ζητήσετε να χρησιμοποιήσουμε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να χρεώσουμε για την παράδοση κατόπιν συμφωνίας με εσάς.

Εξωτερικό
Κόστος -
Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα την χώρα προορισμού.

Χρόνος αποστολής - Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται απο την χώρα. Για χώρες εντός Ευρώπης ο μέσος όρος χρόνου παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρόνοι αποστολής πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο ώς οδηγός και με βάση το χρόνο απο την παραγγελία. Η εταιρεία δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες λόγω εκτελωνισμού ή καθυστέρηση πληρωμής.

Μεταφορική εταιρεία - Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η TNT.

 

Παρακαλούμε ελέξτε τους όρους στο REFUND POLICY.

 

 

☎ 210.831.9435
Top

Επικοινωνία

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

0030 210 8319435

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SOCIAL MEDIA

Τρόποι Πληρωμής